Ovo su najbolji županijski blinkeraši!

Posljednje četvrto kolo županijske Spin lige održano je na Šoderici jučer, u nedjelju, a županijski prvak u „spineraju“ je ekipa ŠRK-a Šoderica. Naime, ta ekipa imala je najmanje negativnih bodova nakon četiri kola te je time zaslužila epitet najboljih u županiji. Tako su ribolovci iz ŠRK-a Šoderica prikupili 23,5 negativnih bodova te samo za pola boda prestigli drugoplasiranu ekipu ŠRK-a Ivan Generalić iz Sigeca.

Treća je s 26,5 bodova bila ekipa ŠRK-a Koprivnica. U županijskoj Spin ligi još su se natjecali ŠRK Hlebine, Carp Podravina, Amur Drnje-Botovo, Ješkovo Gola, Krap Virje, ŠRK Podravka i ŠRK Štuka Torčec, a tim je redoslijedom išao i plasman na kraju lige. U ovom kolu najveću ribu ulovio je Krešimir Mažar, i to štuku od 60 centimetara, a u drugom kolu Ivica Kolar, štuku od 63 centimetra. U trećem je kolu najveći ulov imao Tomislav Blažotinec sa štukom od 59 centimetra, dok je u četvrtom kolu opet najveću ribu, također štuku, od 51 centimetra ulovio Ivica Kolar. Organizator natjecanja bio je ŠRŠ Koprivničko-križevačke županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI