Ovo su top hrvatske tajnice: Titulu najbolje ove godine uzela naša Podravka!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ksenija Ravnjak iz Koprivnice, tajnica Predsjednika Uprave Podravke d.d. Marina Pucara izabrana je za najbolju tajnicu Hrvatske u ovogodišnjem izboru EA tajnica godine. Uz nju dobitnice u svojim kategorijama su i Tena Jevak, tajnica u Sisačko-moslavačkoj županiji, Tanja Kos iz Termi Tuhelj te Mirela Skalec iz Vodovoda Osijek.

Ksenija Ravnjak (plava haljina) s kolegicama najtajnicama

Naša Ksenija svoj je poslovni put počela u Podravci  nakon završene srednje Upravne škole, radeći poslove u području administracije, organizacije, tajništva, prodaje. Želju za usavršavanjem i napredovanjem u svom poslu, iskazala je obrazovanjem na Sveučilištu Sjever, smjer novinarstvo, u Koprivnici i stekla je akademski naziv sveučilišna prvostupnica novinarstva, redovitim izvršavanjem obaveza usprkos mnogobrojnim poslovnim i privatnim izazovima.

– Kroz radno iskustvo, uz formalno znanje, usvajala je socijalne i emocionalne vještine te je postala tajnica s izuzetno profesionalnim stavom prema poslu, kolegama i suradnicima. Tajnica je koja će vas saslušati s razumijevanjem, upotrijebit će vještinu koju su mnogi u današnjem vremenu zaboravili, i rado pomoći – rekli su o pobjednici.

“Udana je, majka je triju kćeri. Organizirana i spretna uspješno održava ravnotežu između obiteljskih i poslovnih obaveza. Vrijeme za učenje, čitanje, usavršavanje engleskog jezika, šetnju, pronalazi kada su članovi njene obitelji posvećeni svojim obavezama. Voli putovanja, modu, muziku, ples, humor…”, navodi se.

FOTO Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI