IPAK GA PRONAŠLI Udario u vozilo ispred sebe i pobjegao! Policija ga ipak pronašla u nedjelju

Jedan vozač i putnica zadobili su lakše tjelesne ozljede. Kako se čini, ozlijeđeni bili su u automobilu koji je bio prvi i u koji je vozač drugoga neoprezno udario


Autor: podravski.hr — 20.07.2013. / 12:18 Crna kronika

NOVO!!! – Vozač (38) koji je izazvao prometnu nesreću pa pobjegao u nepoznatom smjeru pronađen je u nedjelju, pripćila je koprivnička policija, i protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog.
Policija ističe kako je “oko 21.40 sati na Križevačkoj cesti vozač (38) upravljao fiatom stilom koprivničkih oznaka u smjeru Reke. U jednom trenutku zbog neprilagođene brzine sudario se pri vožnji u slijedu s fiatom puntom koprivničkih kojim je upravljao vozač (59) vršeći radnju skretanja u lijevo na kućni prilaz. Punto je odbačen u odvodni kanal, a vozač stila napustio je mjesto događaja”.
Policija ističe kako su u nesreći lakše ozlijeđene dvije osobe iz punta: vozač B. S. i putnica V. S. (53).

KOPRIVNICA – Na Križevačkoj cesti u Koprivnici sinoć oko 21.40 sati zbog nepropisne brzine pri vožnji u slijedu (jedan iza drugoga) sudarila su se dva osobna automobila.
Jedan vozač i putnica zadobili su lakše tjelesne ozljede. Kako se čini, ozlijeđeni bili su u automobilu koji je bio prvi i u koji je vozač drugoga neoprezno udario.
Da stvar bude gora, drugi vozač napustio je mjesto nesreće uopće se ne zaustavivši. Nije, dakle, ni provjerio u kakvom su stanju putnici iz drugog automobila koji je završio izvan ceste.
No, više detalja bit će poznato nakon što policija dovrši cijelu istragu i pronađe neodgovornog vozača.
Policija je priopćila i kako je jutros oko 4.40 sati između Ferdinandovca i Ðurđevca zbog nepropisnog kretanja došlo do slijetanja osobnog automobila izvan kolnika, udara u betonski most i prevrtanja na krov. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena putnica u vozilu.
Izvještava: DUBRAVKO VUTUC
Na fotografiji: Očevid prometne nesreće na Križevačkoj cesti