Ovom su Podravcu danas uzeli auto: Što mislite je li to zaslužio?

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako doznajemo, danas je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden 30-godišnji vozač koji je jučer u 22.35 sati, u Koprivničkom Ivancu upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola rješenjem ukinuta i oduzeta zbog nakupljenih 15 negativnih prekršajnih bodova u razdoblju od dvije godine. Također imao je i mjeru zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

-Budući da je vozač do sada najmanje dva puta pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj, od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom – potvrdila je policija.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen kaznom zatvora od 10 dana te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci po stjecanju prava na upravljanje i predan je u zatvor u Bjelovar. Sud je odlučio da će se privremeno uzeti osobni automobil vratiti vlasniku vozila po pravomoćnosti presude.

Foto ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI