Pa ti daj otkaz: Ljutiti šef isplatio mu je plaću u sitnišu, a kovanice je polio uljem

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odlučio je dati otkaz, a ljutiti šef mu je zadnju plaću odlučio isplatiti, ni manje ni više, nego u sitnišu.

Nakon što je Andreas Flaten odlučio dati otkaz u automehaničarskoj radionici, ljutiti šef mu je zadnju plaću isplatio u obliku 91,500 penija nauljenih motornim uljem. Ovaj 26-godišnjak uz sve to nije ni dobio potpunu plaću, a njegova djevojka Olivia Oxley rekla je kako je ‘pomalo nervozan zbog situacije’ jer je svaku kovanicu morao zasebno čistiti od ulja kako bi ih uopće mogao zamijeniti za krupni novac.

Naime, Flaten je navodno dao otkaz zbog toksičnog radnog okruženja, ali nije primio primio posljednju plaću na vrijeme pa je to prijavio Ministarstvu. Očito je to naljutilo njegova, tada već bivšeg, šefa pa mu je odlučio poslati hrpu sitniša prekrivenog motornim uljem. Iskrcao ih je na njegov prilaz, a Flatenova djevojka rekla je kako su lopatama sitan novac morali prebacivati u tačke kako bi ga mogli uopće unijeti u kuću.

Nesretni radnik kasnije je rekao kako je u kovanicama bilo oko 5,900 kuna (oko 660 funti), a težina novca bila je oko 227 kilograma.

“Što je najtužnije to uopće nije cijela njegova plaća već samo osnovica. Na kraju mjeseca još dobiva i proviziju koja mu sada nije isplaćena”, rekla je njegova djevojka te dodala kako je sitniš od ulja čistio više od dva sata.

Ljutiti šef ostavio mu je i nepristojnu poruku na vrhu hrpe novčića, a kada su ga kasnije pitali zašto je to učinio rekao je da se uopće ne sjeća da je to učinio.

“Dobio je svoju plaću. To je jedino važno”, rekao je zloglasni šef Miles Walker.

“Samo zamislite taj trud i energiju da uopće usitniš sav taj novac pa da nam ga dovezeš i istovariš pred kućom i potom zaliješ motornim uljem. Frustrirana sam da netko uopće može učiniti ovako nešto”, zaključila je Flatenova djevojka Olivia, piše Mirror.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI