Patrik iz Đurđevca optužen: “Doći ću tamo s pištoljem i pobacat vas u bunar!”

Patrik iz okolice Đurđevca optužen je na Općinskom sudu Bjelovaru zbog prijetnje smrću svojoj bivšoj supruzi. Sredinom veljače prošle godine, kako bi je zastrašio, zbog ranijih nesuglasica oko njezina preseljenja s kćeri kod svog sadašnjeg izvanbračnog supruga u Križevce, u telefonskom razgovoru rekao joj je “…da će doći tamo u Križevce s pištoljem i da će ih sve skupa pobacati u bunar”.

Nakon toga, Patrik je mobilnim telefonom nazvao bivšu suprugu na svoj mobitel u vrijeme kada je zajedno sa sadašnjim partnerom i kćeri bila u posjeti majci. Rekao joj je da se “nacrta” za 15 minuta na svojoj adresi kod kuće kako bi joj predao sina. Kada mu je bivša supruga rekla kako ne može doći tako brzo, kako bi je još jednom zastrašio, pitao ju je “hoće li da im sada tamo dođe s pištoljem”. Optužnicu je Općinski sud nedavno potvrdio, tako da će Patrik uskoro na sud.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI