Peri vjetar otpuhao krov: Odnijelo ga je na cestu, ali bitno da nitko nije stradao

Podravski list profile

Olujni vjetar nanio je znatno štetu na imanju Pere Šipušića iz Virja. Jaki udari vjetra “otpuhali” su kompletni limeni pokrov sa štaglja na njegovu imanju u Kolodvorskoj ulici, a šteta će iznositi najmanje oko 10.000 kuna.

– Bio sam na poslu i kad sam se vratio doma i vidio da je štagalj “otkriven”, ostao sam u šoku. Limeni pokrov završio je na prilaznoj cesti za školu i nogometno igralište i prava je sreća da u tom trenutku nitko nije prolazio. Najvažnije je da se nikome nije ništa dogodilo – ističe Pero Šipušić.

Imanje nije osigurano pa će Pero zatražiti pomoć Općine u financiranju postavljanja novog pokrova. – Limeni pokrov je znatno oštećen i ništa od njega nije iskoristivo. Izdatak nije mali pa zahvaljujem Općini i načelniku Mirku Peroku na financijskoj pomoći  – zaključio je Pero Šipušić.

FOTO Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI