Petak: Prilično sam siguran da će natjecanja biti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sudbina svih ribolovnih natjecanja znat će se ove subote, 6. lipnja. Naime, tada se sastaje Upravni odbor Hrvatskog ribolovnog saveza. Iako je sudbina državnih vrlo upitna, moguće je ipak da će sportski ribolovci ovog ljeta doći na svoje. Podsjetimo, Hrvatski ribolovni savez donio je odluku kojom se sva ribolovna natjecanja obustavljaju, iako je pojedinačni ribolov dozvoljen. Srećom sezona ribolovnih natjecanja je tek u početku i ako Hrvatski sportsko-ribolovni savez donese odluku kojom dozvoljava i natjecanja, sportsko-ribolovni kalendar uopće se neće morati pomicati.

Sportski ribolovci jedva čekaju početak sezone

– Više ćemo znati druge subote, jer će se tad donijeti konačna odluka. Moramo se dogovoriti o uvjetima i kako bi se natjecanja odvijala, i tada donijeti odluku koja bi vrijedila za sve – rekao je Ivan Petak , predsjednik Sportsko-riblovnog saveza Koprivničko-križevačke županije, koji je ipak bio optimističan u vezi ishoda sastanaka.

– Moj je mišljenje da će se natjecanje održati, posebice tu mislim na naša županijska natjecanja. Mislim da nema razloga da se on ne održi i da ćemo mi i drugi županijski savezi moći ispoštovati sve uvjete – rekao je Ivan Šestak.

Ivan Petak optimističan je uoči subotnjeg sastanka 

Vezno uz to PAN županijska šaranska liga, trebala bi se održati već ovog vikenda, a prvo kolo na rasporedu je na sigečkoj Loki.

Foto Arhiva PL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI