Peterančani posadili drvored s 52 stabla

Općina Peteranec priključila se projektu Zasadi stablo, ne budi panj i posadila drvored stabala u Ulici Matije Gupca u Peterancu. Zasađena su ukupno 52 stabla: 35 kuglastih jasena i 17 kuglastih javora.  

– Radi osvješćivanja i podupiranja revitalizacije zelenih površina u našoj općini priključili smo se kampanji sadnje stabala i tako odlučili raditi na ograničavanju globalnog zagrijavanja i njegovih negativnih utjecaja. Želim zahvaliti svim stanovnicima i udrugama koje su se odazvale na akciju – kazao je načelnik Općine Ivan Derdić. Unatoč hladnom vremenu i kiši, akciji sadnje stabala odazvali su se vijećnici iz redova Kandidacijske liste birača – Ivan Derdić na čelu s načelnikom Općine. Također, priključili su se članovi i članice DVD-a Sigetec, DVD-a Peteranec, Udruge umirovljenika Peteranec, Udruge žena Hrvatsko srce te članovi NK-a Panonija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI