Peterančani posadili drvored s 52 stabla

Općina Peteranec priključila se projektu Zasadi stablo, ne budi panj i posadila drvored stabala u Ulici Matije Gupca u Peterancu. Zasađena su ukupno 52 stabla: 35 kuglastih jasena i 17 kuglastih javora.  

– Radi osvješćivanja i podupiranja revitalizacije zelenih površina u našoj općini priključili smo se kampanji sadnje stabala i tako odlučili raditi na ograničavanju globalnog zagrijavanja i njegovih negativnih utjecaja. Želim zahvaliti svim stanovnicima i udrugama koje su se odazvale na akciju – kazao je načelnik Općine Ivan Derdić. Unatoč hladnom vremenu i kiši, akciji sadnje stabala odazvali su se vijećnici iz redova Kandidacijske liste birača – Ivan Derdić na čelu s načelnikom Općine. Također, priključili su se članovi i članice DVD-a Sigetec, DVD-a Peteranec, Udruge umirovljenika Peteranec, Udruge žena Hrvatsko srce te članovi NK-a Panonija.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI