Petra Čolig Šarić stekla novo zvanje za terapijsko jahanje

Podravski list profile

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh iz Peteranca, nakon voditelja jahanja, dobila je i instruktoricu aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom. Petra Čolig Šarić uspješno je u Osijeku završila edukaciju prve generacije te struke u Hrvatskoj. Edukacija je bila nadogradnja i zaokruživanje prikupljenog znanja koje je Petra kroz godine prikupljala volontirajući u provedbi terapijskog jahanja u Konjičkom klubu Koprivnica, a potom u Udruzi Osmijeh.

-Ovo je prva generacija ovog kadra u Hrvatskoj i posebno nas veseli što je u njoj i naša Petra. Trenutno aktivnosti pomoću konja u našoj Udruzi polazi 26 korisnika – kaže Valentina Kavur, predsjednica Udruge za terapijsko jahanje Osmijeh.

FOTO: Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti