Petrinić: Predsjednik Horvat laže i izvrće. Horvat: Za razliku od njega, imam dokaze

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nakon pisanja Podravskog lista o incidentu koji se dogodio na posljednjoj sjednici Vijeća Mjesnog odbora Globočec Ludbreški, reagirale su obje suprotstavljene strane.

Naime, Zvonimir Petrinić, koji je zbog svog ponašanja zaradio prijavu za remećenje javnog reda i mira jer je na sjednici intervenirala i policija, kažu da nisu istinite tvrdnje Eduarda Horvata koje je iznio.

– Prvo bih želio reći da nikoga nisam vrijeđao. Govorim glasno i to je moglo biti protumačeno kao vrijeđanje. Nikog u životu nisam vrijeđao na osobnoj razini. Ako netko laže, ja mu kažem da laže, ali to je sve. Istina je da sam rekao da si papirom kojim mi je gospodin Horvat mahao oko glave može obrisati guzicu, ali to je bilo jer sam bio isprovociran – rekao je Zvonimir Petrinić i dodao da nikad nije tražio uređivanje njegova privatnog puta, već gradskog nerazvrstanog.

Tekst objavljen u prošlom broju Podravskog lista

– Godinama uređujem svoj put koji se nalazi do gradskoga i nikad mi nije palo na pamet tražiti uređenje svog vlasništva javnim novcem. Nedavno sam kupio zemljište koje povezuje moje dvorište s gradskim putem te sada imam prilaz kući i tog puta, i za taj sam put zatražio uređenje, a moje su riječi izvrnute – rekao je Zvonimir Pterinić.

S druge strane, Eduard Horvat tvrdi u službenom reagiranju da je Zvonimir Petrinić vrijeđao sve nazočne pogrdnim riječima, da su svi ‘guzolisci’, bedaki, da se dopredsjednik Nikolaus gura meni u gu..cu i slično. Nije prestao s dernjavom i vrijeđanjem ni nakon barem desetak opomena i molbi da prestane. Pogotovo što je sastanku nazočila i ženska osoba, predsjednica Društva žena Globočec – naveo je Eduard Horvat i nastavio: Dalje u članku izjavljuje da predsjednik ne govori istinu i da izvrće riječi. Sasvim netočno, jer nisam izvrnuo ni slovo, kamoli riječ. Svjedoci su svi nazočni vijećnici i dokazni materijali – naveo je Horvat, a nadovezao se i na sporni put.

– Izjavio je da sam ja imao neki drugi zahtjev, a ne njegov i da si njime mogu obrisat gu..cu.  To nije istina jer imam original njegov zahtjev pisan njegovom rukom i njegovim potpisom, a iz njega se vidi da se traži dovoz šljunka na njegov privatni put koji vodi do njegove kuće broj dva. Put koji je malo dalje od njegove kuće nije pod ingerencijom VMO-a Globočec, već VMO-a Ludbreg, kojeg je Grad Ludbreg sanirao prije otprilike dva mjeseca preko firme Lukom – istaknuo je Edurad Horvat.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI