PH u streljaštvu: Veterani srebrni, Betlehemu deveti naslov prvaka države

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Veteranski strijelac koprivničke Podravke Ivan Betlehem osvojio je svoj deveti naslov državnog prvaka u streljaštvu.

U disciplini serijske malokalibarske puške u ležećem stavu Betlehem je pomeo konkurenciju i otpucao odlična 183 kruga, a ekipa u sastavu Ivan Betlehem, Dražen Eisenbeisser i Željko Ivačić s otpucanih 511 krugova osvojila je drugo mjesto.

Dražen Eisenbeisser s otpucanih 168 krugova plasirao se na peto mjesto u B veteranskoj kategoriji, a Željko Ivačić sa 160 otpucanih krugova ostvario je plasman na osmo mjesto. U disciplini serijskog velikokalibarskog pištolja ekipa S.Š.K.Podravka u sastavu Marin Mlinarić, Ivan Betlehem i Boris Kovačić otpucala je 709 krugova plasiravši se na osmo mjesto. Marin Mlinarić otpucao je 251 krug plasiravši se u A kategoriji veterana na četrnaesto mjesto, a Boris Kovačić s 243 otpucana kruga ostvario je plasman na devetnaesto mjesto.

Ivan Betlehem s 215 krugova ostvario je plasman na trinaesto mjesto u B veteranskoj kategoriji. Ivan Betlehem, Željko Ivačić i Dražen Eisenbeisser u ekipnoj B veteranskoj konkurenciji u disciplini serijska zračna puška otpucali su 442 kruga zauzevši osmo mjesto. Ivan Betlehem sa 163 otpucana kruga u ovoj disciplini plasirao se na četvrto mjesto, Željko Ivačić ostvario je plasman na deseto mjesto sa 149 krugova, a Dražen Eisenbeisser ostvario je plasman na dvanaesto mjesto sa 130 otpucanih krugova.

– Izuzetno sam zadovoljan osobnim rezultatom koji je najbolji do sada, kao i rezultatom ekipe na malom kalibru. Za iduću godinu, kada se i obilježava trideseta obljetnica početka srbočetničke agresije na domovinu Hrvatsku i početka oslobađanja privremeno okupiranih dijelova u zapadnoj Slavoniji, najavljujem svoj pohod na desetu titulu prvaka Hrvatske u streljaštvu – ponosno je najavio Ivan Betlehem.

FOTO Renato Kovačić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI