Picekovi: Vjerujte nam, od nas nitko neće otići ni gladan ni žedan!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obitelj Picek na svom imanju u Kozarevcu, naselju na području općine Kloštar Podravski, uredila je kuću za odmor u tradicijskom stilu. Nekadašnju klijet uz samu kuću Zdravko je odlučio obnoviti u stilu u kojem je građena i iskoristiti u turističke svrhe. Kuća na raspolaganju ima deset kreveta, a uređeni su i prostori za odmor i opuštanje budućih gostiju.

Priča s obitelji Picek objavljena je u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Sa svog rodnog imanja u Kozarevcu otišao sam prije 52 godine, a prije same mirovine krenuo sam u uređenje kuće i obližnje klijeti. Malo po malo smo obnavljali klijeti i sad možemo reći da smo u nju doslovno ugradili duh vremena u kojem je bila izgrađena. Pazili smo na svaki detalj, a ukrasili smo je i raznim skulpturama – kaže Zdravko Picek.

Imanje Picekovih ukrašeno je i brojnim skulpturama

Kuća za odmor obitelji Picek ima kategoriju četiri sunca, što će, ističe Zdravko, sigurno biti dobar mamac za goste. Korona-kriza malo je poremetila planove obitelji Picek, no uvjereni su da će vrlo brzo krenuti i potražnja za njihovim smještajnim kapacitetima.

– Naša je klijet izolirana i nalazi se u idealnom prirodnom okruženju pa vjerujemo da će privlačiti brojne goste. Ne žuri nam se s ovim turističkim poslom jer nam svako malo u goste dolaze prijatelji pa su kapaciteti ipak puni – priča nam Zdravko Picek.

U planu je, dodaje Zdravko, i ugradnja bazena koji bi dodatno obogatio ponudu. Uz samo imanje Zdravko uzgaja jelene lopatare, što je dodatna atrakcija.

Obitelj Picek uredila je kuću za odmor u tradicijskom stilu 

– Poznati smo i po pripremanju raznih tradicijskih gastronomskih delicija i proizvodnji kvalitetnog vina pa od nas nikad nitko neće otići gladan i žedan – zaključio je Zdravko Picek.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI