Picekovi: Vjerujte nam, od nas nitko neće otići ni gladan ni žedan!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obitelj Picek na svom imanju u Kozarevcu, naselju na području općine Kloštar Podravski, uredila je kuću za odmor u tradicijskom stilu. Nekadašnju klijet uz samu kuću Zdravko je odlučio obnoviti u stilu u kojem je građena i iskoristiti u turističke svrhe. Kuća na raspolaganju ima deset kreveta, a uređeni su i prostori za odmor i opuštanje budućih gostiju.

Priča s obitelji Picek objavljena je u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Sa svog rodnog imanja u Kozarevcu otišao sam prije 52 godine, a prije same mirovine krenuo sam u uređenje kuće i obližnje klijeti. Malo po malo smo obnavljali klijeti i sad možemo reći da smo u nju doslovno ugradili duh vremena u kojem je bila izgrađena. Pazili smo na svaki detalj, a ukrasili smo je i raznim skulpturama – kaže Zdravko Picek.

Imanje Picekovih ukrašeno je i brojnim skulpturama

Kuća za odmor obitelji Picek ima kategoriju četiri sunca, što će, ističe Zdravko, sigurno biti dobar mamac za goste. Korona-kriza malo je poremetila planove obitelji Picek, no uvjereni su da će vrlo brzo krenuti i potražnja za njihovim smještajnim kapacitetima.

– Naša je klijet izolirana i nalazi se u idealnom prirodnom okruženju pa vjerujemo da će privlačiti brojne goste. Ne žuri nam se s ovim turističkim poslom jer nam svako malo u goste dolaze prijatelji pa su kapaciteti ipak puni – priča nam Zdravko Picek.

U planu je, dodaje Zdravko, i ugradnja bazena koji bi dodatno obogatio ponudu. Uz samo imanje Zdravko uzgaja jelene lopatare, što je dodatna atrakcija.

Obitelj Picek uredila je kuću za odmor u tradicijskom stilu 

– Poznati smo i po pripremanju raznih tradicijskih gastronomskih delicija i proizvodnji kvalitetnog vina pa od nas nikad nitko neće otići gladan i žedan – zaključio je Zdravko Picek.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI