PIJAN HTIO VOZITI Žena pozvala policiju i svjedočila protiv muža jer je razbio staklo na autu

Na suđenju mladi je muž priznao krivnju


Autor: podravski.hr — 06.01.2018. / 19:14 Crna kronika

Ilustracija / Automobil je prilično oštećen

Cjelodnevni izlet na omiljeno podravsko kupalište Čingi Lingi nedaleko od Molva kod Đurđevca dvjema šogoricama i bliskim prijateljicama pretvorio se u pravi užas zbog kojeg je nedavno posla imao i koprivnički Prekršajni sud.
Dva su se bračna para automobilom ljetos uputila na kupanje na popularni Čingi. No, šogori su, umjesto u vodi ili hladu, osvježenje potražili u pivu i napili se. Sunce koje je cijelog dana pržilo, kao i veća količina ispijenog piva, više je naštetila mlađem muškarcu (24) koji je tako postao neslavni protagonist ove crnokronikaške priče.
Uvečer, kada su se spremali kući, zahvaljujući pijanom 24-godišnjaku, parovi su se posvađali, a mladić je završio na triježnjenju u đurđevačkoj policijskoj postaji. Dogovor supružnika bio je da žene, koje su bile potpuno trijezne, voze kući. Sve bi bilo dobro da odjednom mladić nije poželio voziti. Njegova supruga mu se usprotivila i zaradila sočne psovke.
Ustrajna da ona vozi umjesto pijanog muža, i dalje se opirala i protivila pijanom mužu koji je zatim laktom razbio vozačko bočno staklo automobila jer mu nije dala ključeve. Žena je tada ‘pukla’ i pozvala policiju. Na suđenju koje je nedavno održano na koprivničkom Prekršajnom sudu mladić je priznao krivnju.
– Sve je bilo u redu do poslije podne kada je u obližnjem kafiću počela glazba. Tamo smo šogor i ja popili još nekoliko piva. Ne znam što mi je bilo jer sam odjednom silom htio kući. Supruga mi nije dala ključeve auta jer sam u to vrijeme bio pod zabranom vožnje. Nakon što sam je opsovao, laktom sam razbio staklo, ušao u auto i tamo sjedio – priznao je na sudu 24-godišnji mladić.
Na raspravi je protiv njega svjedočila i supruga koja je ispričala što se dogodilo i rekla kako je ona pozvala policiju. Nesvakidašnji cirkus mladića će stajati tek 266 kuna koje mora uplatiti u roku od dva mjeseca. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA