PIJANA IZAZVALA PROMETNU Kristina: Nisam kriva, prijatelj Danijel potajice mi je natočio alkohol u kavu!

Kristina je nakon prometne nesreće napuhala 1,81 promil, a sucu se pravdala da nije pojma imala da joj je prijatelj, s kojim je bila u kafiću, u kavu natakao alkohol


Autor: podravski.hr — 08.03.2013. / 11:07 Crna kronika

Ilustracija / Dečko joj se nakon par dana ispričao pa mu je sve oprostila

KOPRIVNICA – Kristina (21) iz okolice Koprivnice na koprivničkom Prekršajnom sudu osuđena je zbog prometne nesreće koju je skrivila pod utjecajem 1,81 promila alkohola.
Kristina u koprivničkoj Radićevoj ulici svojim audijem nije držala dovoljan razmak od vw pola ispred sebe kojim je upravljala druga vozačica, koja je stala kako bi propustila pješaka na pješačkom prijelazu te je udarila u stražnji dio automobila. Policajci su joj nakon nesreće izmjerili znatnu količinu alkohola.
Zanimljivo, Kristina se sucu izvlačila kako je bila pijana od kave i kako ju je napio njezin prijatelj Danijel s kojim se našla u kafiću.
– Priznajem da sam skrivila nesreću pod utjecajem alkohola, ali nisam se svjesno dovela u to stanje, već me protiv moje volje alkoholizirao vjerojatno Danijel. Testirana sam i na prisutnost droga, ali nalaz je bio negativan. Zbog šoka, straha i nesanice ne sjećam se što sam rekla policajcima, ali nisam im rekla da sam popila litru piva – kazala je Kristina dežurnom prekršajnom sucu.
Nakon toga, osuđena je na osam dana uvjetnog zatvora, a na tri mjeseca zabranjena joj je vožnja.
Izvještava: Karlo Eisenbeisser