Pijani mladić (21) seatom se izravno sudario s kamionom i pobjegao. Policija mu je brzo pokucala na vrata

Kad su ga otkrili, dali su mu puhati alkotest i utvrdili kako je bio prilično nakresan pa je odmah uhićen


Autor: podravski.hr — 24.07.2018. / 16:08 Crna kronika

Mladić je seatom u desnom zavoju prešao na suprotnu stranu i izravno se sudario s kamionom

Mladi vozač (21) sinoć je oko 20 sati, na cesti između Legrada i Đelekovca kod Koprivnice, pijan skrivio prometnu nesreću i pobjegao. Upravljajući seatom u smjeru Đelekovca zbog neprilagođene je brzine u oštrom zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s kamionom mercedesom kojim je upravljao 54-godišnjak.
No, umjesto da ostane na mjestu nesreće, vjerojatno ohrabren ‘kvalitetnom’ količinom promila u krvi odlučio se na ne baš previše mudar korak. Pobjeći s mjesta nesreće.
U cijelom košmaru vozač teretnjaka uspio je zapamtiti broj registracijskih oznaka mladićevog automobila i policajci su ga, prema informacijama koje su prikupili u početnoj fazi očevida, vrlo brzo pronašli. Kad su ga otkrili, dali su mu puhati alkotest i utvrdili kako je bio pod utjecajem alkohola od 1,67 promila. Mladić je uhićen, a policajci su ga prekršajno prijavili.
Podravsko-prigorski policajci posebnu pažnju posvećuju nadzoru mladih vozača koji su zbog svojeg neiskustva dosta rizična skupina sudionika u prometu, što zorno pokazuje i ova prometna nesreća. Mladića očekuje i dosta stroga kazna zato što je bijeg s mjesta nesreće, ističu u policiji, najskuplji oblik kockanja u prometu. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. (ke)

Kamion je bio prilično oštećen

FOTO: POLICIJSKA UPRAVA