Pijani okršaj u našoj županiji: Pred djetetom (2) srušio ženu i za nogu ju vukao iz kuće

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Roditelji, muškarac (36) i žena (32) s područja Podravine i Prigorja proglašeni su krivima zbog turobnog obiteljskog nasilja kojemu su izložili svojeg dvogodišnjeg sina.

Tužni se obiteljski okršaj zbio u obiteljskoj kući krajem srpnja ove godine u poslijepodnevnim satima. Prema presudi, 32-godišnjakinja je bila pod utjecajem alkohola od 1,31 promila, a njezin suprug 1,25 promila. Isprva su međusobno vikali, galamili i vrijeđali se. Pijana je supruga vikala mužu da je “bedak, glupan, narkoman”, a on joj je odgovorio istom mjerom. Vikao joj je da je “kurva, narkomanka, psihički i fizički nestabilna osoba”. No, nije sve ostalo na uvredama i grubim riječima.

Nasilna je žena uhvatila muža za vrat i izgrebla ga nakon čega ju je on pogurnuo te je pala na pod. Muž ju je zatim uhvatio za desnu nogu te je odvukao van iz kuće. Izbačena se supruga vratila u kuću i uzela sa sobom njihova zajedničkog sina s kojim je krenula na cestu. Do nje je zatim dotrčao suprug i iz naručja joj uzeo dijete s kojim je ušao u kuću i zaključao je. Na mjesto događaja stigli su policijski službenici koji su uhitili pijanog muškarca, dok je žena prekršajno prijavljena, no ostala je s djetetom. Policijskim prekršajnim prijavama nedavno se bavio nadležni sud čiji ih je sudac proglasio krivima i kaznio sa po 1.500 kuna.

Oboje su priznali krivnju s tim da je okrivljeni muškarac rekao na sudu kako je zaključao kuću i sam pozvao policiju kako bi imao mira od žene za koju je htio samo da više ne radi probleme.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI