PIJANI POHOD Pošteno nacugani vozač nizao prometne nesreće i bježao, policija mu stala na kraj

Nasreću naišla je prometna policija pa ga je uspjela zaustaviti. Tko zna što bi dalje radio da ga nisu uspjeli spriječiti


Autor: podravski.hr — 09.02.2019. / 10:24 Nekategorizirano

Ilustracija / Muškarac je pobjegao no "alkohol" je ipak bio jači

Sva sreća da se ništa ozbiljnije nije dogodilo u jučerašnjem pijanom pohodu jednog vozača koji je zaredao dvije prometne nesreće u samo nekoliko minuta. Kako doznajemo u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, dotični je vozač najprije skrivio nesreću u Miškininoj u Koprivnici, pobjegao i zatim po putu u drugom mjestu “pobrao” prometni znak. No, ni tu nije stao već je nastavio voziti. Nasreću naišla je prometna policija pa ga je uspjela zaustaviti. Tko zna što bi dalje radio da ga nisu uspjeli spriječiti.

– Jučer, 8. veljače, oko 15.05 sati, u Koprivnici u Ulici Mihovila Pavleka Miškine zbog nepropisnog kretanja vanjskim bočnim ogledalima sudarila su se dva automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja – otkriva koprivnička policija i dodaje kako je nastavio voziti.

– Na cesti Botovo – Gotalovo zbog nepropisnog kretanja udario je u prometni znak. Vozača smo naknadno zaustavili po policijskim službenicima – kazuju u policiji i navode kako je bio pod utjecajem alkohola od 1,71 promila.

Vozač je potom zadržan do otrježnjenja u posebnoj prostoriji policije. (ib)

Ilustracija / Muškarac je pobjegao no “alkohol” je ipak bio jači

FOTO: Ilustracija