PIJANI VIKEND U Koprivnici sletio s 2.08, a u Križevcima zakucao drvo s 1.37 promila

U prometnim nesrećama ozlijeđene su tri osobe, a dvojica su vozača završila na triježnjenju u koprivničkoj i križevačkoj policijskoj postaji


Autor: podravski.hr — 07.07.2013. / 11:30 Crna kronika

KOPRIVNICA/KRIŽEVCI – Vikend u prometu obilježila su dvojica neodgovornih vozača koji su “totalno” pijani skrivili prometne nesreće.

Jučer, u subotu, oko 17:15 sati, na Varaždinskoj cesti u Koprivnici dogodila se prometna nesreća koju je skrivio vozač mopeda, a koji je i sâm lakše ozlijeđen. Nesreća se dogodila kada je vozač mopeda ‘pijan k’o majka’ upravljajući u smjeru Kunovec Brega izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Bio je pod utjecajem alkohola od 2.08 promila. Iako se nesretnik tijekom pada sa dobro natukao i izgrebao, i nije postojala opasnost da će tako izudaran nastaviti ‘pilotiranje’ svojim skuterom, policajci koji su došli na mjesto nesreće kako bi obavili očevid, zbog visoke alkoholiziranosti su ga zadržali na triježnjenju.

alkohol ilustracija

Alkoholizirani vozači pravili probleme u prometu

Danas, oko 0:40 sati, još jedan ‘veseli’ vozač skrivio je prometnu nesreću u kojoj je osim njega lakše ozlijeđen i suvozač. Nesreća se, prema policijskom izvješću dogodila zbog neprilagođene brzine i alkoholiziranosti vozača od 1.39 promila zbog čega je neodgovorni vozač izgubio nadzor nad automobilom, sletio izvan kolnika i ‘puknuo’ prvo drvo koje se ispriječilo. Policajci su tijekom očevida utvrdili kako je vozač upravljao tijekom zabrane upravljanja osobnim automobilima. (ke)

FOTO: Mjesto slijetanja pijanog vozača na Varaždinskoj cesti u Koprivnici

SNIMIO: Nikola Wolf