Pijani zet saborskog zastupnika izvrijeđao i išamarao punicu pred svojim malim djetetom

Prema presudi, on je 12. srpnja ove godine oko 18 sati, pod utjecajem alkohola od 1,43 promila, vrijeđao i omalovažavao punicu. Vikao joj je da je đubre i psovao joj mater


Autor: podravski.hr — 17.11.2018. / 8:54 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

Muškarac (41), inače zet saborskog zastupnika Mladena Mađera (HSS), pijan je izvrijeđao i ošamario punicu, Mađerovu bivšu suprugu. Zbog toga je pravomoćnom presudom Prekršajnog suda u Koprivnici proglašen krivim i kažnjen s 2100 kuna.
Prema presudi, on je 12. srpnja ove godine oko 18 sati, pod utjecajem alkohola od 1,43 promila, vrijeđao i omalovažavao punicu. Vikao joj je da je đubre i psovao joj mater. Nakon toga je nesretnu ženu udario otvorenim dlanom po glavi. Na suđenju je ustanovljeno kako je nesretnu ženu težih batina spasila nasilnikova supruga, kći napadnute. Da stvar bude gora, sve se odvijalo pred njihovim godinu dana starim djetetom.
Tužan obiteljski sukob rješavali su koprivnički policajci koji su pijanog zeta priveli u postaju na triježnjenje. Kako je dosad nekažnjavan zbog obiteljskog nasilja, nakon zadržavanja na policiji pušten je na slobodu.
Prekršajno je prijavljen, a predmet je jučer pravomoćno riješila koprivnička sutkinja Dubravka Končar Brodarić. Proglasila ga je krivim i kaznila s 2100 kuna. Kako je bio zadržan u postaji, sutkinja mu je ‘oprostila’ 600 kuna i preostalo mu je platiti 1500 kuna. Ako u roku od mjesec dana plati 1000 kuna, što je dvije trećine kazne, sud će mu kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora podmiriti i 100 kuna sudskih troškova.
FOTO: ILUSTRACIJA