NOĆNA DRAMA Pijanom dvojcu nisu dali piti pa su počeli razbijati. Onda ih je vlasnica kafića – zatočila!

Policajci su alkotestirali razuzdani dvojac i 19-godišnjak je napuhao 2,63 promila, a 28-godišnjak 0,63 promila


Autor: podravski.hr — 17.05.2018. / 12:40 Aktualno

Zorica Patačko (lijevo) napadnuta je u svom kafiću u središtu Đurđevca

Dvojica mladića, 28-godišnjak i 19-godišnjak iz Đurđevca, sinoć oko 22.40 sati u kafiću u đurđevačkom poslovnom centru napali su konobaricu i vlasnicu koja je od 28-godišnjaka dobila udarac šakom.
Tortura mladića krenula je kad im je konobarica odbila poslužiti piće. Prvo su bacali stolice po kafiću i gurali stolove, a nakon toga 28-godišnjak je krenuo za šank. U tom trenutku u kafić je stigla i vlasnica Zorica Patačko koja je spriječila 28-godišnjaka da “operira” po šanku te je pozvala policiju.
– Zaključala sam lokal i nisam ih htjela pustiti van kako ne bi pobjegli prije dolaska policije. Oni su nabijali po staklenom izlogu kafića, a kad su pokušali razvaliti vrata stala sam ispred njih. Stariji mladić je zamahnuo šakom prema meni i sva sreća da sam stigla zaštiti lice pa me udario samo u ruku. Tad je stigla policija koja ih je privela – priča nam Zorica Patačko.
Policajci su alkotestirali razuzdani dvojac i 19-godišnjak je napuhao 2,63 promila, a 28-godišnjak 0,63 promila pa su završili u policijskom apartmanu te su prijavljeni za narušavanje javnog reda i mira.
– Ovo nije prvi put da mi 28-godišnjak radi dar mar po kafiću. Prije mi je krao pive i stvarao neugodnosti svaki put kad mu nisam davala piće jer je bio pijan. Dovodio je i svoje prijatelje koji su također bili neugodni pa se nadam da će od suda dobiti zabranu približavanja mom kafiću – kaže Zorica Patačko. (db)
FOTO: DARKO IMBRIŠA