Pili smo kavu kad je odjednom udario grom, skoro smo supruga i ja pali sa stolica

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udar groma u petak oko osam sati uzrokovao je požar na imanju obitelji Filipović u Virju u Ulici Mitrovica, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, izgorjele su samo tri drvene prsnice na tavanu. Nakon udara groma obitelj Filipović ostala je bez struje, a tek kad su došli djelatnici Elektre, vlasnici su spazili dim s tavana.

– Pili smo kavu kad je odjednom udario grom, a od silovitog praska skoro smo supruga i ja pali sa stolica. Kako smo ostali bez struje, zvali smo Elektru, a kad su oni došli, supruga je izašla na dvorište i vidjela dim. Odmah sam nazvao vatrogasce – priča nam Ivan Filipović.

Vatrogasci su vrlo brzo stigli na imanje Filipovićevih, a do njihova dolaska djelatnik Elektre gasio je zapaljene drvene prsnice.

– Srećom, vatrogasci nisu imali puno posla jer se vatra nije proširila na potkrovlje i nisu morali polijevati tavan pa nije nastala šteta na samoj kući. Od udara groma ostali smo bez kućanskih aparata, a tek treba utvrditi stvarnu štetu – kaže Ivan Filipović.  U cijeloj priči, dodaje Ivan, najvažnije da se nikome ništa nije dogodilo i da nisu ostali bez krova nad glavom. – Vrlo lako moglo se dogoditi da mi pijemo kavu, a da nam gori kuća jer nakon udara groma nismo ni slutili da su se zapalile instalacije i drvene prsnice – zaključio je Ivan Filipović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI