Pišpek: Najbolje bi bilo poništiti sezonu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iako se „sudbina“ ove sezone Druge rukometne lige sjever još uvijek ne zna, u ludbreškom klubu smatraju da se treba poništiti.

– Do kraja je sedam kola, a da bi se prvenstveno nastavilo, potrebno je dva do tri tjedna priprema da se izbjegnu ozljede igrača. Sve je to trajalo predugo i smatram da se prvenstvo treba igrati ponovno – rekao je Andrija Pišpek, trener RK-a Ludbreg, koji je napomenuo da je takva odluka najmanja štetna za najveći broj klubova.

– Možda tu, kao i u drugim sportovima, stradaju lideri koji su uložili novac i žele prijeći u viši rang. No, ostali klubovi neće imati nikakvu štetu. Uostalom, i ovi koji su htjeli ući u viši rang također su i druge sezone planirali uložiti više novca, a sad im je šansa da dodatno ojačaju ekipu – zaključio je Pišpek.

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI