Pjevači Kalnika nastupit će na Ohridu

Hrvatsko pjevačko društvo “Kalnik” Križevci  uz svoje će redovne aktivnosti nastupiti na Ohridskom festivalu u Sjevernoj Makedoniji koji je na rasporedu u listopadu ove godine. Vijest je to s redovnog izvještaja Društva u kojem najavljuju iduća događanja i druge aktivnosti u kojima sudjeluju ove godine. 

Društvo će početkom travnja biti domaćin dvodnevnog seminara za dirigente zborova, i to u ime Hrvatskog sabora kulture. Seminar će voditi maestro Robert Homen, redovni profesor na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Zbor će tada biti u funkciji ansambla na kojem će dirigenti pokazati svoje vještine, ali i izrađivati vokalne tehnike. Također, zbor će nastaviti s tematskim koncertima ususret Danu Grada, pa će već 29. travnja s početkom u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma održati koncert iznenađenja sa poznatim gostima – solistima. Bit će to peti takav koncert nakon tema “Tko pjeva zlo ne misli”, “Večer balada i šlagera”, “Zbor u rock obradama” i “Koncert filmske glazbe”.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI