PLAĆALI ZA SEKS Svoju djevojku (28) podvodio jedanaestorici bogatih poduzetnika iz Podravine i Međimurja

Seksualne usluge klijenti su plaćali 50 eura i više


Autor: podravski.hr — 18.03.2018. / 13:48 Aktualno

Ilustracija / Suđenje svodniku moglo bi biti vrlo nezgodno za 'klijente'

Muškarac (52) iz Koprivnice, koji je sredinom srpnja završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja svoje 28-godišnje djevojke, na sudu će prema optužnici odgovarati za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije. Policijski glasnogovornik Dražen Laljek potvrdio nam je kako svih 11 kaznenih djela potječe iz istog kaznenog predmeta koprivničke policije kojeg su operativno završili u srpnju prošle godine.
Drugim riječima, djevojka koju je 52-godišnjak bez prisile podvodio, imala je 11 klijenata. Barem su ih toliko koprivnički policajci otkrili temeljem praćenja, snimanja razgovora i drugih mjera poduzetih tijekom kriminalističkog istraživanja.
Da je optužnica protiv 52-godišnjaka podignuta i potvrđena potvrdili su nam i u Općinskom državnom odvjetništvu. Da su tijekom istrage policijski istražitelji utvrdili kako je muškarac silio djevojku na prostituciju, kazneno djelo moglo je biti i teže.
No, nikakve prisile prema toj djevojci nisu našli. Ona je dobrovoljno pružala spolne usluge brojnim muškarcima i novac predavala svom partneru. Usluge je navodno naplaćivala 50 eura i više, ovisno o vrsti. Tijekom izvida utvrđeno je i kako je koprivnički svodnik novac trošio na kocku.
Suđenje koje će vrlo skoro biti pred nama bit će vrlo zanimljivo ako tužitelji predlože, a sud prihvati, svih poznatih 11 klijenata s područja Koprivničko-križevačke i Međimurske županije. Riječ je o pretežito imućnim poduzetnicima starijim od 50 godina. (ke)
Više o optužnici i detaljima istrage čitajte sutra u novome broju Podravskog lista…
FOTO: ILUSTRACIJA