Počela izgradnja još jednog rotora u Đurđevcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Počeli su radovi na izgradnji još jednog kružnog toka u Đurđevcu, i to na opasnom raskrižju Grkinske ulice i Ulice Miroslava Krleže u gradskom kvartu Peski. Ukupna vrijednost projekta je 1,3 milijuna kuna, od čega je 700.000 kuna osiguralo Ministarstvo unutarnjih poslova, dok će preostala sredstva izdvojiti Grad i Županijska uprava za ceste. 

Tijekom izvođenja radova raskrižje je prohodno za osobna vozila za koja je prilagođen i obilazak kroz Ulicu Matije Gupca. Teretni se promet preusmjerava i obilazni pravci dobro su označeni.

Novim će se rotorom povećati sigurnost svih vozača jer trenutno nepregledno raskrižje predstavlja problem vozačima koji se uključuju na glavnu cestu.

– Izgradnjom kružnog toka smanjit će se i brzina prometovanja na spoju ovih dviju ulica – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI