Počela izgradnja parkirališta na groblju u Đelekovcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na groblju u Đelekovcu počeli su radovi izgradnje parkirališta. Investicija je vrijedna 450.000 kuna, od čega je 150.000 osigurano kroz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok će preostalih 300.000 biti izdvojeno iz općinskog proračuna. Parkiralište će imati 60 mjesta, a svi bi radovi trebali završiti do 15. kolovoza.

– Na groblju dosad nismo imali odgovarajući prostor za parkiranje auta pa smo izgradnjom parkirališta odlučili riješiti i taj problem. Nadamo se da će vremenske prilike ići na ruku izvođačima radova te da će do proštenja za Veliku Gospu završiti izgradnja – kaže Štefica Sirutka, načelnica Općine Đelekovec.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI