POČELA KAMPANJA Vrh županijskog i gradskog SDP-a na nogometnom turniru u Križevcima

Na završnici malonogometnog turnira u Križevcima pojavili su se Darko Ledinski, Ivan Knok, Marija Vukobratović, Mišel Jakšić, Davor Konfic...


Autor: podravski.hr — 08.01.2013. / 12:52 Aktualno

KRIŽEVCI – Završnica križevačkoga malonogometnog turnira nije prošla bez ljudi iz politike koji s nogometom uglavnom nemaju previše veze. Naš reporter ulovio je u dvorani doista nesvakidašnji prizor koji zorno pokazuje kako je kampanja za svibanjske lokalne izbore uveliko počela.
Dakle, na našoj fotki vide se županijski i križevački SDP-ovi prvaci (slijeva): Ivan Knok, šef križevačkog SDP-a i kandidat za dožupana; doministar Darko Ledinski, čelnik županijskog SDP-a i kandidat za župana; Marija Vukobratović, kandidaktinja za križevačku gradonačelnicu; Mišel Jakšić, kandidat za koprivničkoga dogradonačelnika; Želimir Vukobratović, Marijin suprug; Davor Konfic, bivši šef križevačkog SDP-a.
Kroničari turnira ne pamte takav prizor. Vele da tu ekipu nikad nisu vidjeli u posljednjih 14 godina održavanja malonogometnog turnira. Uostalom, izborna je godina i naviknite se na ovakve prizore. Naši vrli političari i kandidati za istaknute funkcije masovno će sljedećih tjedana i mjeseci posjećivati sportska, kulturna i druga javnodruštvena okupljanja. Samo da nam još iz paštete ne počnu iskakati.
Izvještavaju: MARCEL KOVAČIĆ I KARLO EISENBEISSER