Počela obnova zgrade bivše kantine u kampusu, Udruga Bolje sutra će dobiti novi dom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Krenuli su radovi na obnovi zgrade u koprivničkom kampusu. Radi se o zgradi bivšeg vojnog restorana u koju će se po novom useliti Udruga Bolje sutra, kako su objavili na njihovim službenim web stranicama.

Kako su objavili, projektom će se obnoviti i prilagoditi prostor zgrade na Trgu Žarka Dolinara 17, koji je Udruga dobila od Grada Koprivnice, u kojemu će se osobama s invaliditetom, osobama s teškoćama u razvoju, njihovim obiteljima i skrbnicima ponuditi mreža izvaninstitucionalnih usluga kako bi ih se što uspješnije uključilo u društvo i unaprijedio njihov svakodnevni život.

Socijalne usluge koje će se pružati u okviru ovog projekta su usluge za odrasle osobe s tjelesnim oštećenjem, usluga poludnevnog boravka za 50 korisnika i za odrasle osobe s invaliditetom, usluge psihosocijalne podrške u obitelji te usluge individualne i grupne psihosocijalne podrške.

Partneri Udruge „Bolje sutra“ u ovom projektu su Grad Koprivnica i Centar za socijalnu skrb Koprivnica. Ukupna vrijednost projekta je 12.968.589,95 kuna, koji je u potpunosti sufinanciran iz sredstava Europske unije.

Predsjednica udruge Marija Mraz je s voditeljicom projekta Karmen Jaković i predstavnicima izvođača radova te pružatelja usluga stručnog nadzora radova s drugim suradnicima obišla radove.

Procjenjuje se da bi radovi trebali trajati oko godinu dana.

Foto: Udruga Bolje sutra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI