POČELA PRLJAVA KAMPANJA Kod Podravke osvanuli leci koji žestoko napadaju Mršića i čelnike SDP-a

Teza tog politički angažiranog pamfleta je da će Mršić po nalogu premijera Zorana Milanovića temeljito očistiti Podravku od viška radnika te je potom prodati gazdi Atlantica Emilu Tedeschiju


Autor: podravski.hr — 05.02.2013. / 13:53 Aktualno

Podravka će dobiti nešto dionica novog Agrokora

KOPRIVNICA – Da će se kampanja za lokalne izbore u Koprivnici najviše vrtjeti oko Podravke, pokazali su provokativni leci koji su jučer osvanuli na automobilima parkiranima ispred sjedišta kompanije u Starčevićevoj ulici.
Letak s logom Podravke žestoko se obračunava s SDP-ovim liderima u Koprivnici, a pogotovo sa šefom Podravke Zvonimirom Mršićem, kojeg se i osobno napada. I to prilično ružno. Teza tog politički angažiranog pamfleta je da će Mršić po nalogu premijera Zorana Milanovića temeljito očistiti Podravku od viška radnika te je potom prodati gazdi Atlantica Emilu Tedeschiju.
Autori letka referiraju se na dobro poznate tračeve o tome kako Milanović Podravku sprema za Tedeschija, a Mršić bi, prema tom zamišljenom scenariju, nakon “dobro obavljena posla” trebao otići u Bruxelles. Na kraju, autori pozivaju sindikate i radnike na pobunu i obranu Podravke što prilično podsjeća na prijašnje ‘stožere’ za obranu tvrtke od Agrokora i Ivice Todorića.
Letak je, po svemu sudeći, djelo SDP-ovih političkih protivnika, a po stilu i sadržaju neodoljivo ‘vuče’ na slične uratke ekstremne desnice. (rm)