POČELA SEZONA ROŠTILJA Rukometašica Miranda Tatari kušala najbolji roštilj u gradu

Vedrana Šimunovića, direktora Podravkinog PR-a, već dulje bije glas da je pravi majstor za roštilj, u što se došla uvjeriti i naša rukometna reprezentativka


Autor: podravski.hr — 04.03.2013. / 12:26 Stil

KOPRIVNICA – Stiglo je proljeće, počela je roštilj-sezona. Zamamni mirisi pečenih kobasa, špeka, vratine, jegera i pilećih krilca širili su se jučer koprivničkim ulicama poput najfinijega parfema golicajući žlijezde slinavke.
Vedrana Šimunovića, direktora Podravkinog PR-a, već dulje bije glas da je pravi majstor za roštilj. Oni koji su se pogostili u njegovoj kuhinji, priča se, rijetki su sretnici koji su uživali u nezaboravnim pečenim delicijama sa žara začinjenima tajnom recepturom. Odlučila je to jučer provjeriti i naša poznata rukometašica Miranda Tatari, kojoj nije bilo teško Vedranu priskočiti u pomoć oko vatre.
Kako je završio jučerašnji kulinarski happening kod Šimunovićevih i koje su njihove male tajne ukusnog roštilja, čitajte u sljedećem broju Podravskog.
Izvještava: Nikola Wolf

Podijeli:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn