Počeli upisi mališana za vrtić u Kloštru Podravskom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Od nove pedagoške godine, 1. rujna, s radom će početi dječji vrtić u Kloštru Podravskom u novouređenom prostoru u kvartu Oderjan. Vrtić će imati kapacitet 25 mališana od tri do sedam godina u jednoj mješovitoj grupi, a u tijeku su upisi koji traju do 9. kolovoza.

– Naš će vrtić biti podružnica koprivničkog Dječjeg vrtića Igra kako bi se smanjili troškovi. Zbog toga je za upise zadužen Dječji vrtić Igra pa roditelji mališana potrebnu dokumentaciju moraju poslati ili odnijeti na njihovu adresu u Koprivnici. Sve informacije o upisima dostupne su na broj telefona 864-166 – kaže Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

Ekonomska mjesečna cijena boravka mališana u dječjem vrtiću u Kloštru Podravskom iznosi 1600 kuna, a Općina će sufinancirati 1000 kuna po djetetu. To znači da će cijena za roditelje biti 600 kuna mjesečno. Za jasličare, kao i one čija će djeca morati pohađati susjedne vrtiće, Općina će i dalje sufinancirati boravak sa 600 kuna mjesečno za prvo i 500 kuna za drugo dijete.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI