Počelo uređenje pružnog prijelaza u Vinogradskoj ulici

Podravski list profile

U Vinogradskoj ulici u đurđevačkom kvartu Ledine počeli su radovi na uređenju pružnog prijelaza koji obuhvaćaju izgradnju pješačke staze, postavljanje nove gumene podloge na cestovnom dijelu prijelaza te automatske rampe.

Zbog radova od petka od 18 sati na šest dana, do četvrtka 12. prosinca, prijelaz će biti zatvoren za promet koji će se odvijati obilaznim pravcima. Za stanovnike dijela Vinogradske od pružnog prijelaza do izlaza iz Đurđevca i Ciglenske ulice obilazni pravac je na izlazu iz Ciglenske preko Malog kostanja do nadvožnjaka prema Šemovcima. Za stanovnike prigradskih naselja Čepelovac, Budrovac, Mičetinac te Sirova i Suha Katalena obilazni pravac je preko pružnog prijelaza u Kalinovcu i predjela Zvirišće do ulaza u Budrovac kod školske zgrade. Obilazni smjerovi bit će označeni odgovarajućom prometnom signalizacijom.

Željeznički promet će biti obustavljen u petak u 21 sat do nedjelje navečer, a putnike će od Kloštra Podravskog do Koprivnice i obratno prevoziti autobus. Završetak svih radova predviđen je do 15. prosinca, a ukupna vrijednost investicije je 700.000 kuna.

Foto: Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti