Počeo rad Centra izvrsnosti i u Đurđevcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Đurđevcu je od prošlog tjedna počeo raditi Centar izvrsnosti Koprivničko-križevačke županije čiji je nositelj Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Cilj je centra povećanje zainteresiranosti učenika za znanstvena područja s naglaskom na STEM područje.

Ovim centrom Županija želi omogućiti što većem broju učenika pristup znanstvenim metodama rada. Centar izvrsnosti u potpunosti je besplatan te se nastava održava na radioničkoj razini i omogućava individualan pristup učenicima, a terenski rad, osim što omogućava bolje upoznavanje učeničkog okruženja, pokazuje primjenu znanosti na terenu i konkretnoj primjeni.

– Predmeti koji se zasad mogu proučavati su biologija, fizika, kemija i matematika – kaže Tomislav Ostojić, ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI