Počeo s radom Tim 2 Hitne pomoći u Đurđevcu

U Đurđevcu je od danas s radom krenuo Tim 2 Hitne pomoći. Za uvođenje Tima 2 Županija je za ovu godinu osigurala 1,8 milijuna kuna, a dodatnih 200.000 kuna uloženo je u uređenje i opremanje prostora u đurđevačkom Domu zdravlja za rad još jednog tima Hitne pomoći.

-Tim 2 Hitne pomoći će unaprijedit zdravstvenu skrb stanovnika grada Đurđevca i okolnih općina, štio nas posebno veseli. Županija dodatno ulaže i u nabavu novih vozila za Zavod za hitnu medicinu, što je također od velike važnosti u radu Hitne pomoći  – istaknuo je župan Darko Koren.

Uvođenjem Tima 2 Hitne pomoći zaposleno je deset medicinskih sestara i tehničara, a početak njegovog rada pohvalio je i Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

-Puno veće sredine od nas nemaju drugi tim Hitne pomoći pa je za svaku pohvalu što je Županija osigurala potrebna sredstva za rad Tima 2 – istaknuo je Mirko Perok.

Uvođenjem drugog tima Hitne pomoći u Đurđevcu, istaknula je Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu, prilikom intervencije prvog tima građani više neće nailaziti na zatvorena vrata te službe u Domu zdravlja.    

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI