Počeo s radom Tim 2 Hitne pomoći u Đurđevcu

U Đurđevcu je od danas s radom krenuo Tim 2 Hitne pomoći. Za uvođenje Tima 2 Županija je za ovu godinu osigurala 1,8 milijuna kuna, a dodatnih 200.000 kuna uloženo je u uređenje i opremanje prostora u đurđevačkom Domu zdravlja za rad još jednog tima Hitne pomoći.

-Tim 2 Hitne pomoći će unaprijedit zdravstvenu skrb stanovnika grada Đurđevca i okolnih općina, štio nas posebno veseli. Županija dodatno ulaže i u nabavu novih vozila za Zavod za hitnu medicinu, što je također od velike važnosti u radu Hitne pomoći  – istaknuo je župan Darko Koren.

Uvođenjem Tima 2 Hitne pomoći zaposleno je deset medicinskih sestara i tehničara, a početak njegovog rada pohvalio je i Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

-Puno veće sredine od nas nemaju drugi tim Hitne pomoći pa je za svaku pohvalu što je Županija osigurala potrebna sredstva za rad Tima 2 – istaknuo je Mirko Perok.

Uvođenjem drugog tima Hitne pomoći u Đurđevcu, istaknula je Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu, prilikom intervencije prvog tima građani više neće nailaziti na zatvorena vrata te službe u Domu zdravlja.    

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI