Počinje Frooom! ljetna zabavna filmska škola za mlade

FROOOM! je inovativni stvaralački program za djecu i mlade s mogućnošću ulaska u svijet filma te snimanja vlastitih filmova. Namijenjen je djeci do 8 do 13 godina, a svakom se djetetu pristupa individualno.

FROOOM! radionice za nove i stare polaznike uz iskusne voditelje održat će se u zgradi Pučkog otvorenog učilišta u periodu od 5. do 9. srpnja. Vrijeme trajanja radionica je od 8.00 sati do 15.00 s pauzom za ručak oko 12.30 sati. Svaki dan polaznici oko 11.00 sati gledaju vrhunske filmove te ih analiziraju. Djeca nakon 15.00 sati mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16.00 sati.

Možete se prijaviti na: http://www.frooom.eu/shop ili na https://www.frooom.eu/prijave/. U utorak, 6. srpnja i četvrtak, 8. srpnja, u gradu će se održati besplatne kinoprojekcije.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI