Počinju radovi na izgradnji mosta u Bregima: Vrijedan je 832.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mario Hudić, načelnik Koprivničkih Bregi, i Vladimir Jambrek, direktor firme „Ciglenica d.o.o.“ potpisali su ugovor o izgradnji pješačkog mosta s prilaznim stazama u Koprivničkim Bregima, čime će biti završena izgradnja kompletne dionice pješačke staze od ulaza u Koprivničke Brege iz smjera Miklinovca do Kolodvorske ulice.

Vrijednost radova je 832.000 kuna, od čega će 250.000 kuna sufinancirati Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova. Predviđeni početak radova je kroz desetak dana, a završetak do kraja godine. 

– Realizacijom ovog projekta dodatno će se povećati sigurnost prometa, posebno uzimajući u obzir da će novi pješački most biti odmaknut na sigurnu daljinu od postojećeg cestovnog mosta, na kojem su se, nažalost, često događale prometne nesreće – kazao je načelnik Hudić prilikom potpisivanja ugovora.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI