Počinju radovi na izgradnji mosta u Bregima: Vrijedan je 832.000 kuna

Podravski list profile

Mario Hudić, načelnik Koprivničkih Bregi, i Vladimir Jambrek, direktor firme „Ciglenica d.o.o.“ potpisali su ugovor o izgradnji pješačkog mosta s prilaznim stazama u Koprivničkim Bregima, čime će biti završena izgradnja kompletne dionice pješačke staze od ulaza u Koprivničke Brege iz smjera Miklinovca do Kolodvorske ulice.

Vrijednost radova je 832.000 kuna, od čega će 250.000 kuna sufinancirati Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova. Predviđeni početak radova je kroz desetak dana, a završetak do kraja godine. 

– Realizacijom ovog projekta dodatno će se povećati sigurnost prometa, posebno uzimajući u obzir da će novi pješački most biti odmaknut na sigurnu daljinu od postojećeg cestovnog mosta, na kojem su se, nažalost, često događale prometne nesreće – kazao je načelnik Hudić prilikom potpisivanja ugovora.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Baka Ivka upoznala mlade s osnovama tkanja

Udruga Čuvarice kulturne baštine iz Kladara, naselja na pitomačkom području, u sklopu projekta Mladi ruralci organizirala je radionicu tkanja za mlade do 30 godina. Voditeljica

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI