Počinju radovi od 600.000 kuna: Spojit će Kampus s Peteranskom, rok do kraja ljeta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas su krenuli pripremni radovi na projektu gradnje, to jest spoja postojećih prometnica kod Kampusa u Koprivnici i Peteranske ceste. Radi se o investiciji Grada Koprivnice, a vrijednost je nešto manje od 600.000 kuna s pdv-om. Cesta će povezati postojeće prometnice u sklopu Kampuisa, kružnog toka te Peteransku cestu.

-Na ovaj način će se urediti, dosad neasfaltirani dio, a s kojim će se kompleks Kampusa povezati sa mrežom državnih, odnosno gradskih prometnica. Radovi podrazumijevaju izgradnju prometnice, staze i javne rasvjete u dužini od 70-ak metara te izgradnju kabelske kanalizacije do kraja postojeće prometnice u kompleksu Kampusa – navode u Gradu.

Radove izvodi Koming, a trebali bi završiti krajem ljeta.

Na snazi će biti privremena regulacija prometa, no ne očekuje se ometanje odvijanja prometa na državnoj cesti, odnosno Peteranskoj cesti, s obzirom da se radovi izvode na području kompleksa Kampusa.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI