OPTUŽNICA Objavio oglas da “atraktivna crnka traži muškarce” i ostavio broj bivše djevojke

Tereti ga se da je od lipnja do kolovoza učestalo mobitelom slao poruke bivšoj djevojci i njezinoj kćeri te na Internetu i teletekstu objavio više oglasa u kojima je naveo da razvedena i atraktivna crnka traži muškarce


Autor: podravski.hr — 30.11.2018. / 18:01 Crna kronika

Ilustracija / Nesretna je žena primila mnoštvo ljubavnih poruka

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podignulo je optužnicu protiv muškarca (40) zbog nametljivog ponašanja i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.
Tereti ga se da je od lipnja do kolovoza ove godine u Peterancu kod Koprivnice učestalo mobitelom slao poruke bivšoj djevojci i njezinoj kćeri te na Internetu i teletekstu objavio više oglasa u kojima je naveo da razvedena i atraktivna crnka traži muškarce.
– Sve ponude na oglase preusmjerio je na brojeve mobitela kojima se koristi njegova bivša djevojka, pa je ona primila veći broj poziva osoba koje su se javljale na objavljene oglase – priopćili su u Općinskom državnom odvjetništvu.
Stavlja mu se na teret i da je 5. kolovoza ove godine u koprivničkoj policijskoj postaji podnio na zapisnik kaznenu prijavu protiv dvije osobe zbog prijetnje u kojoj je naveo da je primio više SMS poruka prijetećeg sadržaja na svoj mobitel, iako je znao da kazneno djelo nije počinjeno jer je poruke s prijetećim sadržajem poslao sam sebi. (rm)

Ilustracija / Napakostio bivšoj djevojci

FOTO: ILUSTRACIJA