PODNO KALNIKA SLETIO S CESTE Vozač teško ozlijeđen, majka i petogodišnja djevojčica lakše

Nesreću je skrivio neoprezni vozač (34) koji je nissanom primerom vozio neprilagođenom brzinom, pa je na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor, prešao na suprotni trak i udario u betonski vodopropust


Autor: podravski.hr — 22.02.2013. / 10:14 Crna kronika

KAMEŠNICA, KALNIK – Tri su osobe ozlijeđene, a jedna od njih je petogodišnje dijete, u slijetanju automobila oko 21.10 sati na križevačkom području, u Kamešnici podno Kalnika.
Nesreću je skrivio neoprezni 34-godišnjak koji je upravljajući nissanom primerom križevačkih oznaka lokalnom cestom između Dedine i Kamešnice u smjeru Kalnika vozio neprilagođenom brzinom. Prema policijskom priopćenju, u jednom trenutku je na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni prometni trak, udario u betonski vodopropust i sletio izvan kolnika.
Automobil se nakon slijetanja prevrnuo, a vozač teško ozlijedio. Lakše su ozlijeđene 32-godišnja putnica i njihova petogodišnja kćerka. Liječnička pomoć pružena im je na mjestu i u križevačkom Domu zdravlja, od kojeg su prebačeni u koprivničku Opću bolnicu na detaljan pregled.
Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega su policajci nakon obavljenog očevida podnijeli optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Križevcima.
Izvještava: MARCEL KOVAČIĆ