Podravac (55) iz Sigeca maltretirao susjede pa policajce počastio bogatim riječnikom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Muškarac (55) iz Sigeca pored Koprivnice početkom godine završio je na policiji zbog nesvakidašnjeg cirkusa kojeg je u gluho doba noći priredio susjedima i policajcima koji su stigli na intervenciju.

Dogodilo se to 3. siječnja, najprije oko 4.00, a zatim u 5.15 sati u noći kada je 55-godišnjak ispred kuće susjeda trubio i “blicao” im po prozorima. Kada su mu susjedi pozvali policiju, 55-godišnjak je revoltiran, okomio se na dvojicu koprivničkih policajaca koje je kvalitetno izvrijeđao.

“Kaj je p…rčine”, započeo je svoj repertoar uvreda policajcima koje je ubrzo podebljao psujući im “mrtvu mater”.

FOTO Ilustracija, nema veze sa člankom

– Cigane bude branili, a mene bute j….i, p…a vam materina, đubrad usrana, ništ vi nemrete, ma nabijam vas ja na k…c, sa p…rčinama se ja nemam kaj razgovarati morete mi se samo k…a napušiti – grmio je iz sveg glasa na policajce kojim je još prije nego što su ga uhitili za kraj rekao “kaj je pederčine, nemrete mi ništ, j…t ću vam mamu, napušite se k…a stoko smrdljiva”.

Policajci su ga zatim priveli u postaju gdje je zadržan do sljedećeg dana. Nakon što su ga pustili protiv njega su pokrenuli prekršajni postupak kojeg je koprivnički sud nedavno rješavao.

Sutkinja Dubravka Končar-Brodarić ga je proglasila krivim i kaznila s 600 kuna, no ta je kazna umanjena na 300 kuna zato što je bio zadržan, a ako plati 200 kuna sud će mu je uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 100 kuna sudskih troškova.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI