Na pruzi jutros stradao mladi nogometaš (26)! Šefu oko 6.15 sati poslao sms poruku: “Neću doći na posao, imam neku virozu…”

Kako je nedvojbeno ustanovljeno da je riječ o suicidu, nije naložena obdukcija tijela


Autor: podravski.hr — 13.11.2018. / 12:08 Crna kronika

Policija jutros obavlja očevid na mjestu strašne tragedije

Koprivnička policija upravo je potvrdila kako je mladić (26) koji je danas oko 6.30 sati stradao pod vlakom počinio samoubojstvo. Otišao je jutros prema pruzi između Koprivnice i prigradskog naselja Reka i bacio se pod lokomotivu.
Kako je nedvojbeno ustanovljeno da je riječ o suicidu, nije naložena obdukcija tijela. Željeznički promet opet je normaliziran.
Kako smo doznali, riječ je o mladiću koji je aktivno igrao nogomet u županijskim ligama i bio zaposlen u jednoj gradskoj tvrtki u kojoj o njemu imaju samo riječi hvale.
– Radnik za poželjeti – veli njegov kolega koji je bio u teškom šoku nakon što je doznao strašnu vijest.
Šefu s posla jutros oko 6.15 sati poslao je sms poruku da danas neće doći na posao jer ima virozu. Okidač za taj stravičan čin, pričaju njegovi poznanici, bili su financijski problemi.
No, kakvi god problemi bili, izabrao je najgori način da ih ‘riješi’. Da je zatražio stručnu liječničku pomoć, tragedija se sigurno mogla izbjeći, kažu utučeni radnici poduzeća. Zaključuju kako nitko nije mogao ni slutiti da će se njihov kolega odlučiti na ovakav čin.

Stravični prizori na pruzi kod Koprivnice

FOTO: NIKOLA WOLF