Podravka novac za domjenak preusmjerila brojnim udrugama

Koprivnička Podravka pokazuje svoje srce u ovo predblagdansko vrijeme, ističući kako “žele podijeliti božićnu radost s članovima naše zajednice koji trebaju našu pomoć i podršku.”

-Odlučili smo sredstva namijenjena organizaciji božićnog domjenka donirati udrugama i ustanovama koje se brinu o najugroženijim članovima naše zajednice. Riječ je o devet udruga i ustanova iz raznih krajeva naše zemlje koje se, među ostalim, brinu i pomažu najmlađim članovima naše zajednice, djeci i ženama žrtvama nasilja, djeci s posebnim potrebama te oboljelima od malignih bolesti – poručili su iz Podravke.

Predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić istaknula je kako napori udruga i ustanova koje se kontinuirano brinu o našim sugrađanima suočenima s teškim osobnim i obiteljskim okolnostima posebno zaslužuju našu pomoć i podršku.

-Nadam se da će ove donacije uljepšati blagdane i razveseliti sve štićenike udruga i ustanova u koje smo poslali naš mali znak pažnje i podrške. Koristim ujedno ovu priliku svima njima zaželjeti čestit i blagoslovljen Božić – istaknula je.

Podravka u svojem redovitom poslovanju i kroz svoje poslovne vrijednosti kontinuirano promovira i provodi društvenu odgovornost i odgovornost prema zajednici u kojoj živi, radi i posluje.

-To se osobito odražava u odnosu prema najmlađim članovima naše zajednice, djeci i mladima, a taj će odnos nastaviti njegovati i u razdoblju koje je pred nama – kazuju.

FOTO Podravka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI