Podravka opet daruje radnike: Po 1000 kuna za odličan posao u prvih devet mjeseci

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uprava Podravke donijela je ovih dana još jednu odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima Podravke. Ovaj put u iznosu od 1000 kuna neto s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove godine te kao zahvalu za njihov doprinos i angažman uslijed pandemije koronavirusa.

U kompaniji dodaju kako u skladu s odredbama Kolektivnog ugovora Grupe Podravka, svakom zaposleniku za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njega ostvaruje pravo na zdravstvenu zaštitu isplaćen je dar prigodom nadolazećeg Božića u vrijednosti od 600 kuna neto.

-Ovom prilikom želim se posebno zahvaliti svim našim radnicima na njihovom velikom doprinosu i angažmanu u jeku pandemije koronavirusa. Uvjeren sam da ćemo se i dalje uspješno nositi sa svim izazovima te nastaviti graditi još uspješniju Podravku – naglasio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Podravka je tijekom ove godine, podsjetimo, već dva puta nagradila svoje zaposlenike. U ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni su s 1000 kuna neto za rad u tri smjene, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

FOTO Podravka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI