Podravka ponovo nagradila zaposlenike: Isplatila im nagrade zbog ostvarenih rezultata

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1.500 kuna dodatne nagrade
radnicima Podravke d.d. za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih
jedanaest mjeseci, što je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine.

Ovom nagradom Podravka svojim radnicima zahvaljuje za sav njihov trud i angažman, posebice u ovim zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa.

Nisu ovo prve nagrade koje je svojim zaposlenicima podijelila. Samo ove godine nagradila ih je već četiri puta.

U ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te
direktno povezanim službama nagrađeni su s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

Jednokratna nagrada u iznosu od 1.000 kuna isplaćena je i u studenom s
osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci. Isplaćeni su i božićni darovi za djecu do 15. godine života, a u prosincu je kao dodatak mjesečnoj plaći, a povodom božićnih blagdana, isplaćen i dodatak u iznosu od 1500 kuna.

Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

„Unatoč svim izazovima koje nam je donijela pandemija koronavirusa,
zahvaljujući prije svega našim zaposlenicima, njihovom vrijednom radu i
odgovornom ponašanju kojim su čuvali svoje i zdravlje svojih kolega, Podravka je i ovu godinu bila uspješna u svakom segmentu svoga poslovanja. Stoga smo ih kontinuirano nagrađivali jer nam je njihovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu i to ćemo činiti i ubuduće. S optimizmom iščekujemo novu godinu, uvjereni da ćemo zajedničkim trudom ostvariti sve zacrtane ciljeve i poslovne planove“, rekao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke koji je za ove božićne blagdane snimio i prigodnu čestitku.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI