Podravka ponovo nagradila zaposlenike: Isplatila im nagrade zbog ostvarenih rezultata

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1.500 kuna dodatne nagrade
radnicima Podravke d.d. za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih
jedanaest mjeseci, što je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine.

Ovom nagradom Podravka svojim radnicima zahvaljuje za sav njihov trud i angažman, posebice u ovim zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa.

Nisu ovo prve nagrade koje je svojim zaposlenicima podijelila. Samo ove godine nagradila ih je već četiri puta.

U ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te
direktno povezanim službama nagrađeni su s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

Jednokratna nagrada u iznosu od 1.000 kuna isplaćena je i u studenom s
osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci. Isplaćeni su i božićni darovi za djecu do 15. godine života, a u prosincu je kao dodatak mjesečnoj plaći, a povodom božićnih blagdana, isplaćen i dodatak u iznosu od 1500 kuna.

Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

„Unatoč svim izazovima koje nam je donijela pandemija koronavirusa,
zahvaljujući prije svega našim zaposlenicima, njihovom vrijednom radu i
odgovornom ponašanju kojim su čuvali svoje i zdravlje svojih kolega, Podravka je i ovu godinu bila uspješna u svakom segmentu svoga poslovanja. Stoga smo ih kontinuirano nagrađivali jer nam je njihovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu i to ćemo činiti i ubuduće. S optimizmom iščekujemo novu godinu, uvjereni da ćemo zajedničkim trudom ostvariti sve zacrtane ciljeve i poslovne planove“, rekao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke koji je za ove božićne blagdane snimio i prigodnu čestitku.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI