Podravka postala partner projekta koji potiče inovacije u proizvodnoj industriji

Naša prehrambena tvrtka postala je partner projekta EIT Manufacturing Innovation Challenge. Za Hrvatsku ga provode Sveučilište u Zagrebu i Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Cilj projekta je povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove studenata te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani timovi koji misle da će moći riješiti jedan od četiriju ponuđenih izazova, među kojima je i Podravkin – „kako bismo mogli preciznije predvidjeti potražnju kupaca za točnije planiranje opskrbe?“

EIT Manufacturing Innovation Challenge inovativnim će timovima pružiti priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, ali i edukaciju, mentorstvo, upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Prijave timova traju do 4. studenoga, dok će se najbolja rješenja prezentirati 9. prosinca. Također, oni najbolji bit će nagrađeni i s 10.000 kuna.

Više detalja na ovoj stranici.

Foto: Podravka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI