Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravka prijetila muževoj ljubavnici: Još jemput dojdi, zatukla te bum!

Ljubomorna je Ludbrežanka (49) na Općinskom sudu u Varaždinu optužena zbog prijetnje družici njezinog supruga s kojim je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Kako se navodi u optužnici, 49-godišnjakinja je 15. rujna prošle godine ispred obiteljske kuće u Ludbregu, revoltirana što se zajedno s njenim suprugom na susrete i druženja s njihovom kćeri dovezla i suprugova sadašnja djevojka, uputila joj riječi zbog kojih se ona uplašila za vlastiti život.

Razorila nam je brak

– Ti samo šuti, još jenput se pojavi, zatukla te bum – izgovorila je suprugovoj sadašnjoj partnerici 49-godišnjakinja. Prijavljena je policiji zbog prijetnje, a tužitelji za nju traže osam mjeseci bezuvjetnog zatvora. Okrivljena žena ispitana nakon uhićenja kod tužitelja je kazala kako su ona i suprug još uvijek u braku, da je pokrenuta brakorazvodna parnica koja još nije dovršena.

– Razorila nam je brak i neprestano se miješa u naš privatni život. Ona mene uznemirava kada svugdje vozi moje dijete. Kada je moj muž dovezao kćer k meni na druženje, s njim je bila i ona. Nije istina da sam joj prijetila, pa ja s njom uopće ne razgovaram – kazala je okrivljena žena.

No, žena koja ju je prijavila za prijetnju kao žrtva iskazala je drugačije. Pojasnila je kako s njezinim suprugom od travnja prošle godine živi u izvanbračnoj zajednici i kako s njima živi njihova kći koja im je privremeno povjerena na čuvanje i odgoj. Svake srijede i svaki drugi vikend dijete odlazi majci, tako su je i tog dana vozili. Oko 15.10 sati došli su pred njezinu kuću u Ludbregu.

Teretili je muž i Centar

– Odmah je negodovala zašto nije potrubio kada je došao i zbog toga su se prepirali. Izašla sam iz vozila i rekla im da se smire jer dijete sve sluša. Na to se ona okrenula prema meni i rekla mi: “Ti samo šuti, još jenput se tu pojavi, zatukla te bum” nakon čega je otišla s djetetom. Njezinih sam se riječi uplašila jer mi je već prijetila fizičkim napadom – kazala je ojađena žena. Njezin sadašnji partner, suprug okrivljene žene, otklonio je blagodat nesvjedočenja prema bliskoj osobi i potvrdio u cijelosti iskaz svoje napadnute djevojke.

– Bila je revoltirana što je sa mnom dijete dovezla i ona te joj je rekla da će je zatući ako se još jednom pojavi. Jako se uplašila jer joj je već prijetila, jednom i napala – kazao je suprug okrivljene kao svjedok prijetnje.

Osuđivana zbog droge

Osim njegova svjedočenja, o okrivljenoj negativno govori i izvješće Centra za socijalnu skrb u Ludbregu u kojem su potvrđeni navodi optužnice. Tužitelji zbog težine djela i okolnosti pod kojima je počinjeno od suda za okrivljenicu predlažu osam mjeseci bezuvjetnog zatvora. Ta je kazna prema njihovu mišljenju razmjerna stupnju krivnje i ubuduće će utjecati da ne čini takva kaznena djela. Inače, riječ je o osobi koja se brani sa slobode, ali je dosad dvaput osuđena na ukupno 13 godina zatvora. Županijski sud u Zagrebu osudio ju je zbog zlouporabe opojnih droga na osam godina zatvora, a u Francuskoj je zbog istog nedjela osuđena na pet godina zatvora, a boravak u Francuskoj joj je zabranjen na 99 godina, 99 mjeseci i 99 dana.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI