Podravka se predstavila u Berlinu: U njenim delicijama uživalo 3500 uzvanika

Podravski list profile

U Berlinu se trenutno održava jedan od najvećih svjetskih svjetskih sajmova poljoprivrede i prehrambene industrije, a upravo je Hrvatska zemlja partner. Nezaobilazna na takvim sajmovima je i naša Podravka, koja, kao vodeća domaća prehrambena kompanija, aktivno sudjeluje u aktivnostima predstavljanja Hrvatske.

Podravka, doznajemo, na sajmu sudjeluje i kao promotor hrvatske kuhinje, organizacijom nacionalnog restorana s ponudom tradicionalnih hrvatskih jela koji je prvog dana sajma obišao i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u pratnji Marina Pucara, predsjednika Uprave Podravke i suradnika.

“Na svečanom domjenku u povodu otvorenja sajma u Podravkinim domaćim delicijama uživalo je 3500 uzvanika i delegacija iz oko 100 zemalja. Za ovu prigodu pripremili smo 4000 porcija jela te 12.000 kolača i to isključivo od hrvatskih namirnica, a jelo se i 2500 kilograma mesa i 1000 kilograma ribe”, priopćila je Podravka.

„Podravka svoje sudjelovanje na međunarodnim sajmovima ovakvog značaja, s velikim zadovoljstvom koristi i za promociju hrvatske tradicionalne kuhinje. Time doprinosimo jačanju prepoznatljivosti Hrvatske i kao turističke i gastro destinacije“, izjavio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

FOTO Podravka

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti