Podravka se predstavila u Berlinu: U njenim delicijama uživalo 3500 uzvanika

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Berlinu se trenutno održava jedan od najvećih svjetskih svjetskih sajmova poljoprivrede i prehrambene industrije, a upravo je Hrvatska zemlja partner. Nezaobilazna na takvim sajmovima je i naša Podravka, koja, kao vodeća domaća prehrambena kompanija, aktivno sudjeluje u aktivnostima predstavljanja Hrvatske.

Podravka, doznajemo, na sajmu sudjeluje i kao promotor hrvatske kuhinje, organizacijom nacionalnog restorana s ponudom tradicionalnih hrvatskih jela koji je prvog dana sajma obišao i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u pratnji Marina Pucara, predsjednika Uprave Podravke i suradnika.

“Na svečanom domjenku u povodu otvorenja sajma u Podravkinim domaćim delicijama uživalo je 3500 uzvanika i delegacija iz oko 100 zemalja. Za ovu prigodu pripremili smo 4000 porcija jela te 12.000 kolača i to isključivo od hrvatskih namirnica, a jelo se i 2500 kilograma mesa i 1000 kilograma ribe”, priopćila je Podravka.

„Podravka svoje sudjelovanje na međunarodnim sajmovima ovakvog značaja, s velikim zadovoljstvom koristi i za promociju hrvatske tradicionalne kuhinje. Time doprinosimo jačanju prepoznatljivosti Hrvatske i kao turističke i gastro destinacije“, izjavio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

FOTO Podravka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI