PODRAVKA U VRIJEDNOJ KAMPANJI Kupiš vegetu, čokolino, juhu i ajvar pa besplatno učiš strani jezik

Kupnjom bilo kojih proizvoda Podravke od 10. svibnja do 30. lipnja u vrijednosti od najmanje 100 kuna svaki kupac može dobiti besplatan tečaj za on-line učenje stranog jezika


Autor: podravski.hr — 07.05.2013. / 12:33 Stil

ZAGREB – Podravka je danas u Zagrebu predstavila kampanju ”Okusi za sve jezike” uz pokroviteljstvo Ministarstva vanjskih poslova. Kampanjom će se obilježiti ulazak Hrvatske u EU s naglaskom na učenje stranih jezika i promoviranje Podravkina kulinarstva.
Kupnjom bilo kojih proizvoda Podravke od 10. svibnja do 30. lipnja u vrijednosti od najmanje 100 kuna svaki kupac ima mogućnost poslati Podravki račun i e-mail adresu na koju će dobiti jedinstveni kod za pristup virtualnom, on-line tečaju stranog jezika po izboru (engleski, njemački, talijanski ili francuski) u trajanju od 60 sati te on-line polaganje certificiranog ispita.
Na predstavljanju kampanje danas su govorili šef Podravke Zvonimir Mršić, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić te Ivana Todorić Lieli, direktorica škole za strane jezike. Kampanju je podržao i poznati hrvatski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni.
– Drago mi je da Ministarstvo podupire ovaj projekt iz najmanje tri razloga. Prvi je što je kulinarstvo jedan od najefikasnijih modela međunarodne komunikacije, drugi je što ova akcija podržava učenje stranih jezika koje je pozitivno za generacije koje će nas voditi u Europskoj Uniji. Treći razlog je dodatni srednjoeuropski moment, koji povezuje zemlje u kojima se Podravka pojavljuje sa svojim proizvodima, tako da sa sigurnošću mogu reći, vegetu će svi jesti – naglasila je Vesna Pusić.