Podravka Vesna ima “zlatne ruke”: Nisam zaboravila svoj Ferdinandovac

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vesna Hodić, rođena Ferdinandovčanka, jedna je od najboljih sportskih fizioterapeutkinja u Hrvatskoj.

Odavno je prepoznat njen rad pa je već devet godina službena fizioterapeutkinja ženske seniorske rukometne reprezentacije, a punih 25 godina surađuje s Hrvatskim rukometnim savezom. Uz rukomet, Vesna je i fizioterapeutkinja reprezentacija u boćanju i hokeju na ledu, a aktivna je u i radu s nogometašima, i to u Savezu Zagrebačke županije. Ima svoju vlastitu tvrtku za njegu i održavanje tijela, a aktivna je i profesorica na Zdravstvenom veleučilištu.

Često Vesna dolazi u svoj rodni Ferdinandovac pa je dobro poznata i podravskim rukometašicama koje redovno traže njenu pomoć prilikom oporavka od ozljeda.

– Iako sam s 15 godina otišla u Zagreb, nisam zaboravila svoj Ferdinandovac. Kad god ulovim vremena dolazim na svoje rodno imanje pa i podravske rukometašice mogu računati na moju pomoć – kaže Vesna Hodić.

Nedavno je u Ferdinandovcu bila i u radnoj ulozi jer je bila službena fizioterapeutkinja na povijesnoj nogometnoj utakmici u kojoj je Ferdinandovac ugostio zagrebački Dinamo.

– Veseli me što mi je pripala ta čast, a utakmica je bila korektna pa nisam imala previše posla – kaže Vesna Hodić.

U njen Centar Tratinčica u Zagrebu dolaze brojni poznati sportaši, što potvrđuje činjenica da je jedna od najcijenjenijih fizioterapeutkinja. Stalno, kaže ona, radi i na usavršavanju svog znanja i uskoro je očekuje i doktorat u struci.

– U vrhunskom sportu promjene su vrlo brze i dinamične pa je nužno pratiti i nove tehnike i spoznaje u fizioterapiji. Nastojim stalno naučiti nešto novo što će poboljšati moj rad i pomoći svima koji dolaze u moj Centar – zaključila je Vesna Hodić.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI